Huwelijksfotografie

Zorgeloos genieten op een dag vol plezier.

Jullie gaan trouwen, en hebben dus een zalige dag op komst! Het wordt zonder twijfel een dag om met volle teugen van te genieten. Om te beleven met vrienden en familie. Om te lachen. te dansen, te feesten..

Om herinneringen te maken.

Als fotograaf help ik om die herinneringen levend te houden. Er gebeurt zoveel leuks op een trouwdag, een opeenvolging van zowel grote als vele kleine momenten. Met een onbevangen blik laat ik die momenten op mij af komen en schrijf ik het beeldverhaal neer over hoe jullie de dag hebben beleefd.

De stijl van de fotograaf bepaalt natuurlijk hoe alles er zal uitzien. Neem dus zeker een kijkje naar alle beelden die op mijn site te vinden zijn. Je zal zien dat mijn oog vaak valt op momenten van plezier, van emotie, van humor.

Wat zeggen de koppels er zelf van?

Testimonial van getrouwd koppel

Het was een vlotte samenwerking en wij waren heel tevreden over het eindresultaat. We zouden Sean zeker aanbevelen als fotograaf. Het was leuk om weten dat het niet van ons verwacht werd om te poseren. We vonden het ook geweldig dat er om 2u 's nachts nog steeds gefotografeerd werd.
Sean heeft de dag van ons leven geweldig in beeld gebracht!


- Marie & Pieter -


Het was fijn om samen te werken met Sean! De ontmoeting vooraf gaf ons een gerust gevoel. Hij dacht actief mee naar mogelijkheden om onze wensen te volbrengen. Zijn enthousiasme zorgde ervoor dat wij geen stress hadden voor de foto's en dat we onszelf konden zijn. Het was ook te merken dat Sean er heel veel zin in had.


-Eline & Evert-
Bruidskoppel geeft testimonia van fotograaf in Gent

Hoe spreken we af?

Huwelijksportretten

Willen jullie er graag even tussenuit om vast te leggen hoe goed jullie er wel niet uit zien in jullie trouwkledij?

Geen probleem! We zoeken samen de perfecte locatie en zonderen ons even af om in alle rust wat beelden te maken.

Huwelijk Gent Bruidsportret Bruidskoppel Gentbrugse Meersen Natuur