Geniet volop van het moment.

Huwelijks -en gezinsfotograaf in Gent, België

Mijn doel als fotograaf is om de momenten vast te leggen zoals ze zich voor mijn ogen afspelen.

Ik kijk graag hoe jullie jezelf zijn, spontaan en ongedwongen, en genieten met de mensen waar je om geeft. Mijn blik gaat op zoek naar de leuke, grappige, intieme, onverwachtse momenten die samen het verhaal van jullie dag beschrijven.  Poseren hoeft niet, maar ik zeg uiteraard geen nee tegen een portret of een foto samen met jullie vrienden en familie.

 

Ik leg vast hoe jullie je dag beleven en omgaan met de mensen, de emoties, de contacten,..

Humor, uniek, relaties, beleving, feest, blijheid, vrienden en familie.

Gent + beschikbaar in gans Vlaanderen/België

Neem het niet van mij aan

Het was fijn om samen te werken.
De ontmoeting vooraf gaf ons een gerust gevoel.
Je dacht actief mee naar oplossingen en mogelijkheden om onze wensen te volbrengen.
Je enthousiasme zorgt ervoor dat wij geen stress hadden voor de foto's en dat we onszelf konden zijn. Je liet merken dat je er zelf heel veel zin in had.
Alles werd vlot geregeld. Je was goed bereikbaar, gaf zelf ook heel leuke ideetjes en we vonden het geweldig dat je om 2u s'nachts nog met veel plezier bezig was. De flexibiliteit hiervan was uitstekend.

Ervaring als straatfotograaf komt goed van pas

Alles wat ik fotografeer, benader ik op dezelfde manier. Ik loop rond met een open vizier en laat de momenten op mij af komen. Beelden maken op straat lukt het best als ik niet wordt opgemerkt. Dan kan je alles vastleggen zoals het zich voor je afspeelt. Deze techniek komt ook van past op een huwelijk. Als je een fotograaf ziet op een feest denk je meestal dat je snel een pose moet aannemen. Bij mij hoef je dit nooit te doen, behalve als je dit zelf wil natuurlijk. skills om candid rond te lopen. zorgt voor de meest spontane beelden.

Straatfotografie als proces toepassen op feesten. Net zoals op straat kan er van alles gebeuren op een feest. Het zijn de onverwachte momenten die zo mooi kunnen zijn. Mijn taak is dan om klaar te staan, om te registreren.

Doorverwijzen naar straatfotografie sectie

Straatfotografie Londen candid Sean Declerck